Jag har blivit förälskad igen. Ni vet, den där underbara känslan när man bara måste lyssna på en låt till... och en till... och en till... man sitter fastklistrad i fåtöljen och tänker ”snälla, bara fem minuter till...”

Sscchhh, tysta, min sambo kan höra mig!! Är vi ensamma?
Nåväl, hon heter A40Virtus och är en rörförstärkare från italienska Synthesis. Ja, en HON. Det är bara en kvinna som kan framkalla sådana känslosvallningar i mig. Detta är en formidabel kvinna med en riktig glöd som bara en italienska kan åstadkomma. Hon representerar min älskade kvinna som jag lever mitt liv med. Hon är passionerad och hon är obeveklig. Hon är en fantastisk kvinna i alla dess underbara former... och just nu spelar hon ljuv musik i min butik i Sävedalen.

2x40 urstarka klass A watt som på ett obönhörligt sätt kommer att kontrollera dina högtalare och musiken som spelas. Hon tar ett grepp om musiken och släpper inte taget. Hon kontrollerar dina känslor och förflyttar dig dit du egentligen vill vara... för ibland vill man ju bara försvinna från vardagen... i alla fall för ett ögonblick. Musiken har ju den kraften.

Klockan slår sex och jag stänger butiken och åker hem till min älskade familj. Äter kvällsmat, nattar ungarna och myser i soffan med min underbara kvinna. Men i bakhuvudet finns hon... italienskan på jobbet. Och jag tänker att det nog är dags att gå och lägga sig snart. Morgondagen kommer ju snabbare då. Då man får åka till jobbet och trycka på powerknappen och lyssna på musik igen... genom henne...

För så beroendeframkallande är den här kvinnan... förlåt, förstärkaren. Som en drog, fast en nyttig sådan.

Jag älskar min familj över allt annat, men älskade Mirjam... jag har en italiensk älskarinna...

http://www.hificonsultpn.se/home/869-synthesis-a40virtus.html