Jag hade svårt att somna igår kväll. Det gick runt i huvudet på mig. På förmiddagen hade Giuseppe Blanda varit på besök i min butik, och han har alltid med sig något roligt att visa.
Giuseppe äger Audio Analogue och varje år tar han sin Renault Kangoo och kör från Toscana i Italien och besöker handlare genom Europa hela vägen upp till Umeå. Han är 72 år gammal. Det är verkligen krut i denna gubbe.
Igår stannade han hos mig och hade med sig nya integrerade förstärkaren ABsolute. Ett monster att packa upp, men en underbar skönhet att lyssna på. 
Vi satte på den och lät den gå en stund för att värma upp sig, medan vi tog en kaffe. Att bjuda en italienare på kaffe är vanskligt. Tur då att jag har en riktig espressomaskin och en tummen upp från Giuseppe var ett faktum.
Nåväl. Tillbaka till verkligheten. Det finns floskler i denna bransch som man lätt slänger sig med, men en som faktiskt gäller i detta fall är "jag hör saker jag inte hört i mina referenslåtar tidigare". Det stämmer verkligen.
Den ger 2 x 150 watt i AB-drift och 2 x 50 watt i ren klass-A. Enkelt att byta med två knappar på framsidan. AB ger ett storslaget, dynamiskt och slagkraftigt ljud och klass-A ger dig en innerlighet och nerv ej av denna värld...
Snart i en butik nära dig, och jag lovar att jag kommer återkomma till denna fenomenala förstärkare! Så bra är den faktiskt.
Ps. Giuseppe är den korta killen. Ds.