Det här året har varit helt sjukt... bokstavligt talat. Förutom Covid har jag varit tvungen att anpassa affärsverksamheten efter ombyggnationer i butiken. Många har undrat över avstänga delar och nyfiket kikat in bakom draperiet och sett röran. För rörigt har det varit. Men det börjar faktiskt ordna upp sig nu. Jag har lite mer att bygga, men det tar jag till våren.

Nu har ju som sagt hösten kommit och hifi-säsongen har dragit igång. Det har gått iväg lite Vienna och framför allt QLN den sista tiden. Kul! Varje gång jag pratar med Mats (QLN) så låter han nästan anfådd för att han har så mycket att göra. Men alltid på gott humör. Och Prestige Five kommer snart...

Igår hade jag även besök av Mr Audio Analogue himself, nämligen Giuseppe Blanda. DÄR har vi en krutgubbe. Varje år tar han sin lilla skåpbil och kör hela vägen från norra Italien ända upp till Umeå och hälsar på alla sina återförsäljare längs med vägen. Det är en väldigt sympatisk man som man gärna sitter en stund extra och pratar med.

Bilden visar QLN Q10 (högtalare) som spelar finfint ihop med Audio Analogue Puccini (förstärkare) och en Lindemann Limetree Network (nätverksspelare). Din nästa stereo kanske?

Nej, nu har jag inte tid med er mer. Nu ska jag gå och sälja något dyrt!