Denna lilla goding bara fortsätter att imponera på mig. Det är den lilla svarta saken till höger i bilden. Högtalarna i bilden kommer vi till sen, var så säkra.
AVM CS 2.3 heter denna lilla guldklimp. Det är en modern, stilsäker och skönklingande förstärkare som prickar allt rätt. Jag spelar på den nästan varje dag här i butiken. Jag vet inte om jag ska säga att den låter bra för sin storlek eller bara att den låter bra överhuvudtaget, men fuck it, jag älskar denna lilla krabat. jag struntar i det är en allt-i-ett apparat som du inte kan påverka med nya kablar eller byta dacar eller rör eller byta det och det och det... just DET är grejen jag gillar. Jag vill ha det enkelt. Jag vill lyssna på musik! Det är musiken som spelar roll. Och AVM och Vienna kan verkligen förmedla det.
Högtalarna då? Jo, Vienna Acoustics är mitt andra stora märke bland högtalare, och denna modell heter Beethoven Baby Reference (för övrigt topptestad i Hifi & Musik i höstas). Dessa högtalare spelar så fylligt och blommigt och generöst... ja, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det... Dansa är väl egentligen bästa sättet? Jag vill helt enkelt inte sitta still. Benen spritter, foten rör sig och låret får sig alltid en omgång av allt trummande med händerna.
.
.
.
En god vän sa till mig att han inte gillar en anläggning som inte får honom att vilja dansa till musiken. Jag förstår honom. Jag vill bara dansa när jag lyssnar på AVM och Vienna. Nu tänker jag absolut inte visa er, och om ni någon gång skulle få se mig dansa, ta då upp mobilen snabbt som attan och knäpp en bild och spring sen snabbt... väääldigt snabbt...
Läs mer om AVM och Vienna Acoustics genom att klicka på länkarna nedan! Båda finns för hemlån och provdansning.

AVM CS 2.3

Vienna Acoustics Beethoven Bbaby Reference