Det har varit en sån där konstig dag. Konstig i positiv bemärkelse. Mellan kunderna idag, har jag bara suttit och lyssnat och fånlett. Mitt lår är lite ömt efter allt trummande i takt med musiken. Sulorna på skorna är nog också lite mer slitna efter allt "stampa takten". Jag måste sett ganska lustig ut när folk gått förbi utanför skyltfönstret.
Men det bjuder jag på.
Ju längre man jobbar med detta, desto mer "härdad" blir man. Man börjar lära sig mer och mer vad man kan förvänta sig av olika produkter i olika prisklasser och för det mesta så säger man till sig själv; "jo, men detta är ju bra, en sån köper vi in. Den kommer att sälja och kunderna kommer att gilla det".
Men ibland så får man in en produkt som ställer tillvaron lite på ända. Det kan gälla högtalare, förstärkare eller signalkälla, det spelar egentligen ingen roll. Det är den kollektiva känslan som inträffar när man trycker på PLAY och alla vänder sig  mot samma punkt i rummet och tittar frågande på varandra "oj, vad var det där för något?"
.
.
.
Denna dac är så oerhört bra.
Allt är så rent och fritt från störningar. Det är inget som ligger och skramlar. Separationen är fantastisk. Upplösningen är helt fenomenal. Kvar finns bara en känsla av... vad söker jag för ord... 
Nerv är nog det bästa jag kan komma på. 
Lager på lager är ett annat uttryck. Rätt vad det är så kommer det något nytt som totalt överraskar dig. "Wow! Kan det låta så också?". Du lyfter bort något och hittar något nytt i just det stycket.
Denna dac kommer göra ett hål i din plånbok på 56'000 kr, men du kommer inte grina över det. Istället kommer du tacka alla gudar att de satt Daniel Frauchinger på jorden som har byggt en sån här fullständigt magnifik dac.
Välkomna in på provlyssning.
Och kaffet är som vanligt ovanligt gott  =)