Detta är en riktigt trevlig kombination.
Arcam SA30 förstärkare, Vienna Acoustics Haydn Jubilee högtalare och Thoréns TD 402 DD skivspelare.
Förstärkaren är en riktigt bra multimaskin. Den har allt du behöver. Inbyggd streaming, bra grammofoningångar för både MM och MC pickuper, snygg och bra fjärrkontroll, HDMI-ingång och Dirac-rumskalibrering... etc etc.
Det enda den inte har är en cd-spelare. Men om vi ser på hur vi faktiskt konsumerar musik idag, så är det streaming och vinyl! Och då är det smart att lägga krutet på just detta. (Vill man ha en cd-spelare så finns det ju självklart det också).
Högtalarna är Vienna Acoustics Haydn Jubilee, och som ni säkert kommer ihåg så har jag skrivit om dem tidigare. Maken till underhållande högtalare får man leta efter... Det är nästan ingen idé att jag skriver så mycket mer om dem. De måste höras helt enkelt. Jag kan dock skriva att matchningen med SA30 är fenomenal!
Till sist har vi skivspelaren. En Thoréns TD 402 DD där DD står för Direct Drive. Spelaren är snygg, låter bra och armen så av såpass hög kvalité att den tål ganska mycket bättre pickuper när man senare vill uppgradera denna.
Hmm... jag borde nog göra ett paket av detta tror jag!