Ett naggande gott litet system. Detta kan allt och lite till. Technics SA-C600 allt-i-ett förstärkaren har inbyggd streaming, CD-spelare, phonosteg, dac, analog ingång och en vettig fjärrkontroll. Men framför allt en väldigt trevlig ljudkaraktär! Din för 12'000 kr.

Skivspelaren behöver knappast någon närmare prestentation. Klassiska Technics 1200an i GR-version som vi har monterat en Grado Gold3 pickup på. Även det en väldigt lyckad kombination. Grado har blivit ett märke som seglat upp som en favorit sen vi tog upp detta märke tidigare i somras. Skivspelaren kostar 19'500 kr och Gradon 2'150 kr.

Högtalarna kommer från Vienna Acoustics och modellen heter Haydn Signature. Även de en brukar gå varma i butiken om dagarna. Ett fylligt, behagligt men framför allt väldigt öppet sound och ett mellanregister som slår det mesta i prisklassen. Dina för 37'000 kr paret. 

Bänken kommer från danska Clic och modellen heter 232. En tung och stabil sak gjord i HDF. Välj mellan tygfronter, luckor, lådor eller fritt. Kan fås med Technics 1200 "pond" där 1200an ligger nersänkt, eller varför inte med en inbyggd kamin för biogel? Pris från 20'300 kr.

Välkomna in på provlyssning!

Läs mer om Technics SA-C600 genom att klicka här

Läs mer om Technics SL-1200GR genom att klicka här

Läs mer om Grado Gold3 genom att klicka här

Läs mer om Vienna Acoustics Haydn Signature genom att klicka här

Läs mer om Clics olika modeller genom att klicka här